ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ “Feel Safe Insurance” ΜΕ “Μπορούμε: Καμιά μερίδα φαγητό χαμένη”

Όραμά μας, μέσα από την ολιστική αντιμετώπιση της έννοιας της ασφάλισης, είναι η δημιουργία συνθηκών ψυχικής και οικονομικής ασφάλειας, συμβάλλοντας στην «Ειρήνη του Νου» των πελατών μας. Λειτουργούμε ως επίσημοι υποστηρικτές ενός πιο δίκαιου και ασφαλούς κόσμου.

Στα πλαίσια του παραπάνω οράματος και αποστολής έχουμε αναπτύξει ευαισθησίες σχετικά με το zero waste αποτύπωμα και την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού στην Ελλάδα.

Τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και από συζητήσεις με πελάτες, ιδιώτες και εταιρείες έχουμε διαπιστώσει ότι μεγάλες ποσότητες φαγητού δεν αξιοποιούνται και καταλήγουν στα σκουπίδια. Η εταιρεία αναπτύσσει διάφορες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση αυτής της πρακτικής.

Πρώτον συντάσσεται στην zero waste cooking νοοτροπία και ετοιμάζει μια σειρά από άρθρα ή webinar  .

Δεύτερον, συνεργάστηκε με το boroume.gr και παροτρύνει τους πελάτες ή συνεργάτες να έρθουν σε επαφή μαζί τους ώστε εάν διοργανώνουν κάποιο event το οποίο πιθανά προκύψει περίσσευμα φαγητού, το “Μπορούμε” να συλλέξει και να αξιοποιήσει στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες και εθελοντικούς οργανισμούς. 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 2103237805

 info@boroume.gr

«Το Μπορούμε είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Προσεγγίζουμε το ζήτημα της σπατάλης φαγητού και την καταπολέμηση της διατροφικής ανασφάλειας ολιστικά μέσω των προγραμμάτων μας»

Παρακολουθήστε το video της Feel Safe Insurance για την zero waste νοοτροπία

Leave a Comment

Your email address will not be published.