ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Limra International

2003-2004 Πανευρωπαϊκή διάκριση από Limra International ως Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος .

Agency System AXA

Στο διάστημα 2003-2013 διακρίθηκε με 33 βραβεύσεις, ως ασφαλιστικός σύμβουλος της Agency System της AXA Ασφαλιστική για υψηλή παραγωγή ασφαλειών ζωής και διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου.

Insurance Awards

Το 2017  βραβεύεται από τα Insurance Awards για την καινοτομία της εξειδικευμένης  υπηρεσίας  Private Client Service. Το 2021 η νέα της εταιρεία “Feel Safe Insurance Agents  ” διακρίνεται ως «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας 2021».

Για την εξειδίκευσή της σε ασφαλιστικές υπηρεσίες Private Client βραβεύτηκε στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2017 η κ. Στέλλα Ζουλινάκη, επικεφαλής της Feel Safe Insurance.

H συγκεκριμένη υπηρεσία προβλέπει την πλήρη και εχέμυθη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του πελάτη με σκοπό την ασφάλιση τους με προϊόντα «στα μέτρα» του και προσωπικό after sale service με υψηλή προτεραιότητα και τεχνογνωσία . Οι κλάδοι που εξυπηρετεί, είναι :

  • Ασφάλειες Ζωής-Υγείας
  •  Ασφάλειες Κατοικιών
  • Ασφάλεια Σκαφών
  •  Αστική Ευθύνη-Νομική Προστασία

 

H διάκριση “Best Segmentation Approach Ασφάλιση Private Client Service” στα βραβεία που αποτελούν για 25 χρόνια θεσμό στην ασφαλιστική αγορά επιβεβαιώνει τη στρατηγική στόχευση της Εταιρείας σε εξειδικευμένα προγράμματα που παρέχουν προστιθέμενη αξία στους ασφαλισμένους.

“Στόχος της Feel Safe Insurance είναι να μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη το συμβόλαιο που χρειάζεται βάσει όσων προκύπτουν από την ανάλυση αναγκών και κινδύνων σε κάθε περίπτωση. Η διάκριση αυτή για εμάς μεταφράζεται ως επιβράβευση της προσπάθειάς μας να ξεχωρίσουμε μέσα από αυτό που κάνουμε και ως επιβεβαίωση της πρακτικής που ακολουθούμε στην ασφαλιστική αγορά.” – Στέλλα Ζουλινάκη

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Η εταιρεία μας διακρίθηκε ως «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας 2021». Το πιστοποιητικό «Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας» χορηγείται στις επιχειρήσεις που έχουν άψογη εικόνα μεταξύ πελατών και συνεργατών τους.