ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια λόγω της αποδόμησης του δημοσίου συστήματος υγείας οι Έλληνες στρέφονται όλο και περισσότερο σε ιδιωτικά προγράμματα υγείας. Επειδή τα εισοδήματά μας πλέον είναι περιορισμένα και οι παροχές της πολιτείας σε υπηρεσίες περίθαλψης μειωμένες, η σύναψη ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου εξασφαλίζει σε εμάς και την οικογένειά μας ότι σε περίπτωση ασθενείας θα έχουμε την αναγκαία φροντίδα. Οι άνθρωποι της Feelsafe-insurance συζητούν μαζί σας, αναλύουν τις ανάγκες σας και σας συμβουλεύουν να επιλέξετε είτε ήδη υπάρχοντα ασφαλιστικά πακέτα είτε προσωποποιημένες λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

 

Όλα αυτά είναι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να τις έχουμε πριν προχωρήσουμε στη σύναψη ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ώστε να επιλέξουμε το ασφαλιστήριο που τελικά ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες και να είμαστε σίγουροι ότι όταν θα χρειαστεί δεν θα μείνουμε ακάλυπτοι. 

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Feelsafe-insurance.gr – έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου και την προάσπιση των συμφερόντων του – είναι δίπλα σας για να σας λύσουν κάθε απορία και να σας βοηθήσουν να δομήσετε το συμβόλαιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν ευέλικτα προγράμματα με χαμηλό κόστος που μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι σε μία δύσκολη στιγμή θα έχετε άμεσα ιατρική περίθαλψη. Η εμπειρία ετών έχει δείξει ότι συχνά σοβαρές ασθένειες ή ατυχήματα δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Τα προγράμματα υγείας διαφοροποιούνται αρκετά από εταιρεία σε εταιρεία σε επίπεδο παροχών αλλά γενικά καλύπτουν:

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  1. Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη: Στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορείτε να εντάξετε αποζημιώσεις για έξοδα που αφορούν σε αμοιβές γιατρών, φαρμακευτική αγωγή και διαγνωστικές εξετάσεις. Πολλές εταιρείες συνεργάζονται με συγκεκριμένα νοσηλευτικά ιδρύματα και κέντρα εξετάσεων. Για το τι ακριβώς ορίζεται σε περίπτωση που επιλέξετε να επισκεφθείτε μη συμβεβλημένο γιατρό πρέπει να γνωρίζετε τι ακριβώς αναφέρει το συμβόλαιό σας.
  2. Νοσοκομειακή περίθαλψη: Καλύπτονται οι δαπάνες των ιδιωτικών θεραπευτηρίων εάν χρειαστεί να νοσηλευτείτε. Καλύπτεται το κόστος της διαμονής στο νοσοκομεία, τα έξοδα επεμβάσεων, γιατρών κ.λπ.
  3. Επίδομα νοσηλείας
  4. Επίδομα Τοκετού
  5. Επίδομα σε περίπτωση συμμετοχής άλλου ασφαλιστικού φορέα
  6. Υγειονομική μεταφορά ασθενούς: Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι επιλογές για τους ασφαλισμένους είναι πάρα πολλές. Υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν έξοδα μόνο σε περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου και προγράμματα που καλύπτουν μόνο επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα. Υπάρχουν και ολοκληρωμένα πακέτα.

Επίσης στα περισσότερα προγράμματα προβλέπονται εκπτώσεις σε περίπτωση ασφάλισης μελών οικογένειας ή σε περίπτωση που υπάρχει ασφάλιση και σε άλλο κλάδο στην ίδια εταιρεία.

 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]