1ο FORUM ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ως μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελ΄΄λάδος,- Σ.Ε.Γ.Ε. η Στέλλα Ζουλινάκη συμμετέχει στο 1ο FORUM ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την ομιλία της για την Αυτοπεποίθηση και την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, με σκοπό να εφοδιάσει με χρήσιμα tips και ιδέες τους παρευρισκόμενους και να αποτελέσει αφορμή ή επιπλέον εφόδιο σε κάθε γυναίκα Επιχειρηματία να διεκδικήσει τους στόχους της !

Παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες για το forum:
Το 1ο FORUM ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι γεγονός!
Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, – Σ.Ε.Γ.Ε. και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνουν το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!
Το Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Στερεά Ελλάδα, αποτελεί ένα καινοτόμο Project που επιδιώκει την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών παγκοσμίως, προκειμένου να προσφέρει την ευκαιρία σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, να ενημερωθούν και εκπαιδευτούν σε τομείς επιχειρηματικότητας.
🎟️ Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό.
🎉 Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το μέλλον του Γυναικείου Επιχειρείν!

https://www.facebook.com/events/1246223262754339/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D&locale=el_GR

Leave a Comment

Your email address will not be published.