6,6 εκατ. ευρώ η ασφαλιστική αποζημίωση της EXALCO από την κακοκαιρία Daniel

Ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο διακανονισμός για τις ζημιές που είχε υποστεί η EXALCO στη Λάρισα, θυγατρική της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel με το ποσό της αποζημίωσης να ορίζεται στα 6,6 εκατ. ευρώ.

H αποζημίωση της EXALCO αποτυπώνει στην πράξη τη σημασία της ασφαλιστικής κάλυψης για την οικονομία και το επιχειρείν σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών όπως αυτή με την καταιγίδα Daniel, που είχε πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της EXALCO Α.Ε. εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στις ασφαλιστικές εταιρείες:

στους πραγματογνώμονες κο Αλέξανδρο Κρετσόβαλη και κο Στέργιο Πασχούλα (ASSET CONSULTING) καθώς και στους ασφαλιστικούς συμβούλους της EXALCO κα Μαριλένα Σουρίκα και κο Κωνσταντίνο Σουρίκα (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Μεσίτες Ασφαλίσεων).

Όπως αναφέρουν “η άμεση και αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, σε συνδυασμό με την υποδειγματική επικοινωνία, επέτρεψε τον ταχύ διακανονισμό της ζημίας που υπέστη το εργοστάσιο της εταιρείας μας στο Κουλούρι Λάρισας από την κακοκαιρία Daniel.

Η EXALCO Α.Ε. εκτιμά ιδιαίτερα τη συνεργασία αυτή και τη θεωρεί σημαντική για την εύρρυθμη λειτουργία της εταιρείας”.

Από την πλευρά της η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ αναφέρει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες για την ζημιά και “δεν προκύπτει επιπλέον ζημιά από το γεγονός, που να έχει σημαντική επίπτωση στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Το συνολικό ποσό της αποζημίωσης αναμένεται να έχει εκταμιευτεί μέχρι το τέλος του έτους”.

Διαβάστε εδώ: https://www.insurancedaily.gr/6-6-ekat-eyro-apozimiosi-tis-exalco-apo-tin-kakokairia-daniel/

Leave a Comment

Your email address will not be published.