Πανελλαδική διάκριση για την Feel Safe Insurance

Φέτος ξεκινήσαμε το μήνα Δεκέμβριο πολύ δυναμικά και με πολύ χαρά!

Ο Δεκέμβρης είναι ο αγαπημένος μας μήνας, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς, να δούμε πώς απέδωσαν οι καινούργιες υπηρεσίες μας, τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί αλλά φυσικά και τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας.

Με στόχο πάντα την εξέλιξη της εταιρικής μας ταυτότητας, Feel Safe Insurance με focus πάντα εσάς, πριν από αρκετούς μήνες πήραμε μέρος σε μια πολυεπίπεδη διαδικασία, με αναλύσεις δεδομένων και αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης του θεσμού, που εδώ και 30 χρόνια βραβεύει για τις υπηρεσίες τους, τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και τους Μεσίτες Ασφαλίσεων, τα βραβεία Φίλιππος Μωράκης Insurance Awards.

Στα φετινά FMIA22, είχαμε την τιμή να προκριθούμε μετά από αρχικά 127 συμμετοχές στις 6 κατηγορίες των βραβείων, να διακριθούμε ανάμεσα σε σημαντικούς πρωταγωνιστές της Ασφαλιστικής Αγοράς, και να κερδίσουμε το βραβείο της 2ης θέσης στην κατηγορία High Quality ως Ασφαλιστικοί Πράκτορες . Αυτή τη θέση και το βραβείο το αφιερώνουμε σε όλους εσάς που με την εμπιστοσύνη σας και την ακλόνητη σχέση που έχουμε χτίσει ανά τα χρόνια, μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε πολύ περήφανοι! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ολιστικά και πάντα με ποιότητα!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την ενέργεια που συνεχίζετε να δείχνετε στη Feel Safe Insurance! #feelsafe#feelsafeinsurance

Leave a Comment

Your email address will not be published.