Συνεργασία με το Insurance Insiders Club

Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση για συνεργασία ως Life and Business Coach και Sales Insurance Mentor στην καινοτόμο και πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Insurance Insiders Club.

Το Insurance Insiders Club είναι μία κοινότητα επαγγελματιών του Ασφαλιστικού Κλάδου που απολαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο και προνόμια, τα οποία συμβάλουν στην καλύτερη ενημέρωση, εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο καλωσόρισμα!

Παρακάτω η παρουσίαση της συνεργασίας μας από την πλατφόρμα:

“Γνωρίστε τη Στέλλα!”

Εάν ψάχνετε κάποιον/α να σας εμπνεύσει τότε η Stella είναι ο άνθρωπος σας και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που βρίσκεται μαζί μας στο Insurance Insiders Club!

Η Stella Zoulinaki βρίσκεται μαζί μας υπό την ιδιότητα της ως Life & Business Coach όμως τα περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο είναι ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα για όσους θα έρθουν σε επαφή με το περιεχόμενο που θα μοιράζεται μαζί μας στο Insurance Insiders Club και σε όσους επιλέξουν να δουλέψουν περισσότερο μαζί της για την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Στο πρώτο σχόλιο θα βρείτε περισσότερα για τη Στέλλα, που σας περιμένει στο Insurance Insiders Club με τη δέσμευση ότι θα είναι δίπλα σας!

Στέλλα, καλωσόρισες στο Insurance Insiders Club και ανυπομονούμε για όσα ωραία και χρήσιμα θα μοιράζεσαι μαζί μας!

see more https://www.insuranceinsiders.club/stella-zoulinaki/

Αν είστε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, αξίζει τον κόπο να ανήκετε στην κοινότητα του Insurance Insiders Club! Θα αποκομίσετε πολύτιμες γνώσεις και ιδέες που θα οδηγήσουν σε ένα ποιοτικό άλμα την καριέρα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.insuranceinsiders.club/

#PersonalGrowth#personaldevelopement#insurancelife#insuranceagent#insurancebroker#insuranceagents#insurancecompany#businesstips#businesswoman#businessman#coaching#businesscoach#businessgrowth#businessowners#businessquotes#businesssuccess#education#skills#cyprus#greece#Europe#subscription#insurance#training#education#inspiration

Leave a Comment

Your email address will not be published.