Συμμετοχή της Στέλλας Ζουλινάκη στο Παγκύπριο Συνέδριο της SoEasy Insurance!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου 2023, το Παγκύπριο Συνέδριο για το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και το προσωπικό της SoEasy Insurance Brokers Ltd.

Το συνέδριο της SoEasy Insurance που έχει τα τελευταία χρόνια καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ανάμεσα στα βουνά της πιτσιλιάς.

Σκοπός του συνεδρίου της εταιρείας ήταν να επιμορφώσει και να ψυχαγωγήσει τόσο το δίκτυο των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όσο και το μόνιμο προσωπικό της SoEasy Insurance.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, κ. Γιάννης Νικολάου, αφού ευχαρίστησε συνεργάτες και προσωπικό για την παρουσία τους στο συνέδριο τόνισε την ικανοποίηση του για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που με τη συνεισφορά όλων κατέγραψε το 2022 η εταιρεία.

«Με αιχμή του δόρατος το δίκτυο των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών μας διαμεσολαβητών και τη στήριξη του προσωπικού της εταιρείας, είμαι βέβαιος ότι και το 2023 η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία» συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ξεκίνησε με μία εμπνευσμένη παρουσίαση από την κ. Στέλλα ΖουλινάκηLife & Business Coach αλλά και ασφαλιστική σύμβουλο στην Ελλάδα για 26 χρόνια. Η κ. Ζουλινάκη, στην παρουσίαση της με τίτλο «Ανέδειξε τον σούπερ ήρωα μέσα σου» παρουσίασε στους συνέδρους όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες που θα αναδείξουν τον πραγματικό ρόλο που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει να διαδραματίσει, αυτόν του «σούπερ ήρωα».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή! Η εστίαση στα θετικά χαρακτηριστικά του ατόμου και επαγγελματία αποτέλεσε αφορμή για συζητήσεις κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων του group και εκτός της εκπαιδευτικής ημερίδας.

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή όλους τους παρευρισκόμενους, για τη ζεστή φιλοξενία την Διοίκηση της So Easy Insurance και τον κύριο Γιάννη Νικολάου.

Διαβάστε το άρθρο αφιέρωμα του Cyprus Insurance News στο παρακάτω link

Leave a Comment

Your email address will not be published.