Συμμετοχή Στέλλας Ζουλινάκη ως Ομιλήτριας στο 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά η συμμετοχή της Στέλλας Ζουλινάκη ως Ομιλήτρια και μέλος του ΣΕΓΕ στο 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το θέμα που ανέπτυξε στην ομιλία αφορούσε την Επιχειρηματική Αυτοπεποίθηση ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες σήμερα καθώς και στην συμβολή τους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.Ενώ τέλος μοιράστηκε τρόπους για ενδυνάμωση και τόνωση της αυτοπεποίθησης και της επιχειρηματικής πρακτικής.

Ευχαριστεί θερμά το ΣΕΓΕ για την τιμητική πρόσκληση και όλους τους παρευρισκόμενους για τα ζεστά και όμορφα σχόλια τους.  

Το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα διοργάνωσε ο ΣΕΓΕ / SEGE – Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Κυριακή 1 Οκτώβρη 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, στην πόλη της Λαμίας. 

Τα αποτελέσματα αυτής της εκδήλωσης είναι αναμφίβολα ενθαρρυντικά και ελπίζουμε να δούμε την επιχειρηματική κοινότητα των γυναικών της Στερεάς Ελλάδας να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί ακόμη περισσότερο. 

Το Forum αναμένεται να γίνει ετήσιος θεσμός, προσφέροντας συνεχή πηγή έμπνευσης και ενημέρωσης για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

 Το Forum υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του: Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Leave a Comment

Your email address will not be published.