Στα πλαίσια της ιδιαίτερης ευαισθησίας που έχουμε για περιβαλλοντικά θέματα η Feel Safe Insurance συμμετέχει στην παρακάτω δράση:

Κάτι κινείται στα δάση της Ελλάδας και είναι κάτι που μας αφορά όλους.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, η εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2024 μας καλεί να βάλουμε γάντια, να πάρουμε σακούλες και να βγούμε στα δάση για έναν κοινό σκοπό: τον καθαρισμό και την προστασία τους. Με πάνω από 600 φορείς, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να έχουν ήδη σηκώσει το γάντι, η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά και η διάθεση για δράση ακόμη μεγαλύτερη.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση. Το Let’s do it Greece είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Η Feel Safe Insurance στηρίζει την παραπάνω πρωτοβουλία και καλεί όλους τους πελάτες και συνεργάτες της να ενωθούν αυτή την Κυριακή!

Το ραντεβού μας : Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10.30πμ , στην είσοδο του δάσους Δαφνίου- Χαϊδάρι και σημείο συνάντησης την είσοδο του Άλσους Δαφνίου. https://maps.app.goo.gl/gj9vnzbTYyaqVw7k7

Διάρκεια 1 ώρα.

Τι θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου: αθλητικά παπούτσια, άνετα ρούχα, καπέλο, μπουκαλάκι νερό, γάντια και μια σακούλα για τα σκουπίδια.

Ελάτε να δώσουμε όλοι και όλες μαζί το παρόν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να γίνουμε η μεγάλη ασπίδα προστασίας των δασών μας. Η φύση μας χρειάζεται.

Η Feel Safe Insurance στηρίζει την δράση και θα είναι εκεί!

Με εκτίμηση,

Στέλλα Ζουλινάκη

Leave a Comment

Your email address will not be published.