Περί Πωλήσεων ο λόγος…

Γεια σας, καλώς ορίσατε στη νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα Insurance Insiders Club.

Καλώς σας βρήκαμε!

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπά και τιμά τον Ασφαλιστικό Θεσμό και στόχος μας είναι η πλήρης και πολύ επίπεδη υποστήριξη των Επαγγελματιών του κλάδου.

Ενός κλάδου που μόνο αν το έχεις γνωρίσει «εκ τω έσω»  μπορείς να τον αγαπήσεις και να γοητευτείς από την μοναδικότητα του… Εν καιρώ θα σας αναλύσω την παραπάνω άποψη και νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου!

Είμαι η Στέλλα Ζουλινάκη, ενεργός ασφαλιστικός πράκτορας που δραστηριοποιούμε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής τα τελευταία 26 χρόνια στην Ελλάδα, δημιουργός της Feel Safe Insurance Agents και πιστοποιημένη Life Business Coach & Mentor από το EMCC, European Mentoring & Coaching Council, διεθνή φορέα πιστοποίησης των επαγγελματιών Life Coaches.

Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύθηκα στην Εκπαίδευση Ενήλικων, στην Θετική Ψυχολογία, στην Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας, στην Διαχείριση Κρίσεων και στην Ψυχική Ανθεκτικότητα, στοχοπροσηλωμένη στο Sales Mentoring και Development.

Αγαπώ να είμαι «σύμμαχος» σας στην ανάδειξη του υπέρτατου δυναμικού σας και «παρακινητής» σας για την προσπάθεια να καλλιεργήσετε ή αναδείξετε  δεξιότητες που θα απογειώσουν τις πωλήσεις σας.

Ναι τολμώ και μιλάω ξεκάθαρα για πωλήσεις!

Οι πωλήσεις είναι ένα από τα παλαιότερα επαγγέλματα του κόσμου και ένα επάγγελμα που συνεχώς συμβαδίζει με-και προσαρμόζεται σε-ευρύτερες αλλαγές στην επιχειρηματική πρακτική, στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις και την ψυχολογία.

Οι πωλήσεις όπως θα σας πει και ο κάθε γνήσιος πωλητής είναι η  αιχμή του δόρατος κάθε επιχείρησης. Χωρίς τα μάτια, τα αυτιά, τη διαίσθηση και την αποτελεσματικότητα ενός καλό πωλητή η επιχείρηση αντιμετωπίζει θέματα βιωσιμότητας και ανάπτυξης γιατί πολύ απλά την κερδοφορία την φέρνουν τα αποτελέσματα και τα νούμερα …Μην μου πείτε  ότι νιώθετε έκπληξη γιατί δεν θα σας πιστέψω! Ξέρετε και ξέρουμε όλοι ποιο είναι το νόημα στο ασφαλιστικό επάγγελμα.

Κάθε καλός πωλητής, ξέρει τα προϊόντα του απέξω και ανακατωτά είτε πρόκειται για υλικά αγαθά και προϊόντα είτε για συμβουλευτικές υπηρεσίες και μπορεί να τα παρουσιάσει με μαεστρία στους πελάτες του.

Ωστόσο ένας εξαιρετικός πωλητής- σύμβουλος, κάνει πολύ περισσότερα, διερευνά και καταλαβαίνει τις ανάγκες των πελατών του. Διαθέτει νοοτροπία προσανατολισμένη στην επίλυση προβλημάτων και πραγματική δημιουργικότητα, έχει αντανακλαστικά και προσαρμοστικότητα. Έχει συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό. Και φυσικά πετυχαίνει υψηλές και ποιοτικές πωλήσεις.

Η πώληση έχει να κάνει με το συνδυασμό συμπεριφορών, στάσεων και δεξιοτήτων με τρόπο που χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και υψηλή αυτοεκτίμηση στον ίδιο τον πωλητή.

Μαζί μέσα από την πλατφόρμα του Insurance Insiders Club θα προσεγγίσουμε θέματα πωλήσεων και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Στόχος είναι να ανοίξει το μυαλό μας σε νέα ερεθίσματα, να δημιουργήσουμε μια κοινότητα με επαγγελματική αριστεία και να προσεγγίσουμε την πώληση με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο!

Προσωπικό μου στοίχημα να συμβάλω στο χτίσιμο δεξιοτήτων που πρέπει να επιδεικνύει ένας εξαιρετικός Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, κάθε μέρα.

Ας αρχίσουμε το ταξίδι.

Τι λες θα με ακολουθήσεις ;

Αν ΝΑΙ χαίρομαι ιδιαίτερα και σε προκαλώ να καταγράψεις το δικό σου ορισμό του super Πωλητή – Εξαιρετικού Ασφαλιστή…Stay Tuned …θα ακολουθήσει άρθρο σχετικό!

Μέχρι τότε …απλά λάμψε!

Στέλλα Ζουλινάκη

Life, Business Coach & Sales Mentor

EMCC Senior Practitioner Accreditation

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.insuranceinsiders.club/peri-poliseon-o-logos/

Leave a Comment

Your email address will not be published.