Παραμείναμε ασφαλείς και μετά τη συμμετοχή μας ως running team Feel Safe Insurance στηρίζοντας την Europa Donna Hellas στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Για άλλη μια χρονιά τρέξαμε για να μεταφέρουμε ένα ηχηρό μήνυμα: «Αλλάζω Στάση Παίρνω Θέση» η πρόληψη και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι εφόδια για ευεξία, υγεία και ισορροπία !

Συμμετείχαμε στην ομάδα της Europa Donna Hellas, πανευρωπαϊκή συνομοσπονδία με 47 κράτη μέλη για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Από το 2018 η Στέλλα Ζουλινάκη είναι Γενική Γραμματέας της Europa Donna Hellas και συμμετέχει σε όλες τις δράσεις που αφορούν την αφύπνιση και την ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού. Η πρόληψη σώζει ζωές και γι’ αυτό και ως ασφαλιστικό γραφείο τονίζουμε την ανάγκη για τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Φέτος η Στέλλα Ζουλινάκη δεν έτρεξε μόνο με τα μέλη της Europa Donna Hellas, μέλη του Δ.Σ., γιατρούς της Επιστημονικής Επιτροπής και γυναίκες survivors, αλλά και με το team της Feel Safe Insurance ! Για άλλη μια χρονιά ήταν μια όμορφη εμπειρία!

Leave a Comment

Your email address will not be published.