Παγκόσμια Ημέρα ΥΓΕΙΑΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αποτελεί μια ακόμα υπενθύμιση για το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την υγεία μας, σωματική και ψυχική, μέσω της σωστής διατροφής και άσκησης, αλλά και της κατάλληλης διαχείρισης του άγχους και της υπερκόπωσης.

Για την Feel Safe Insurance είστε πολύτιμοι και επιθυμούμε να είστε υγιείς. Για τη σημερινή ημέρα επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε ένα εξαιρετικό video το οποίο δημιούργησε η Finos Film με στόχο να σας αφυπνίσουμε για να σας προσέχετε, και να σας κάνουμε να χαμογελάσετε. Μην ξεχάσετε ότι το γέλιο είναι υγεία!

«Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι» λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιμένει πως η πίεση δεν είναι δική του! 

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Το Θύμα», «Κάτι να Καίει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Ψεύτης», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια», «Ο Γόης», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα» και «Η Ωραία των Αθηνών».

#HealthDay #ΗμέραΥγείας #worlddays
#finosfilm #greekcinema #greekmovies #ellinikestainies #greekactors #greekartists


https://www.facebook.com/www.feelsafeins.gr/videos/896902348233645


ΑπάντησηΑπάντηση σε όλουςΠροώθηση

Leave a Comment

Your email address will not be published.