Η Feel Safe Insurance συμμετέχει  στο πρώτο Συνέδριο αφιερωμένο στον τουρισμό πολυτελείας “The Luxury Side of Greece”.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συμμετέχουμε στο Διεθνούς εμβέλειας Συνέδριο “The Luxury Side of Greece” που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σαντορίνης 29 και 30 Απριλίου.

Χορηγοί Συνεδρίου

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ισχυρό προορισμό στο συνεχώς αναπτυσσόμενο τουρισμό πολυτελείας διεκδικώντας τη δική της ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό Διεθνές περιβάλλον.

Η Feel Safe Insurance έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο επιχειρηματικών ασφαλίσεων τα τελευταία χρόνια έχει κατευθυνθεί σε niche αγορές με εξειδικευμένες ασφαλίσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα καταλύματα και πολυτελής βίλες, διατηρώντας στο πελατολόγιο της συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους.

Θέλοντας να τονίσει την προστιθέμενη αξία της ασφάλειας για την βιωσιμότητα μιας τουριστικής επιχείρησης, συμμετέχει στο συγκεκριμένο συνέδριο στο οποίο και θα παρίσταται η ιδιοκτήτρια- ασφαλιστικός πράκτορας Στέλλας Ζουλινάκη.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment και τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Τουρισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σκανάροντας

Ή στο site The Luxury Side of Greece

Ως εταιρεία θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά την κυρία Έλλη Σπυροπούλου CEO  & Founder της εταιρείας Update entertainment  γι’ αυτήν την ευκαιρία.

Leave a Comment

Your email address will not be published.