Η Feel Safe Insurance στο Αραβό- Ελληνικό Maritime Conference

Για τρίτη φορά η Feel Safe Insurance και η Στέλλα Ζουλινάκη συμμετείχε σε forum που διοργανώνει το Αραβό- Ελληνικό Επιμελητήριο και ήταν για άλλη μια φορά μια εξαιρετική εμπειρία. Τα τελευταία 10 χρόνια ως εταιρεία η Feel Safe  έχει αναπτύξει  επαγγελματικές συνεργασίες με εταιρείες του Αραβικού κόσμου παρέχοντας ασφαλιστικές υπηρεσίες για την κατάλληλη κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων  και των δραστηριοτήτων επαγγελματιών από το Λίβανο, τη Συρία, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο κ.α.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο διοργάνωσε το «1ο Αραβο-Ελληνικό Ναυτιλιακό Συνέδριο», στις 5-6 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Αθηνών. Το εν λόγω Συνέδριο αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στις προσπάθειες που καταβάλλει το Επιμελητήριο για τη δημιουργία νέας δυναμικής και ενδιαφέροντος σε επιχειρηματικούς τομείς που φέρουν κοντά Έλληνες και Άραβες επιχειρηματίες, με σκοπό τη διάνοιξη διαύλων επικοινωνίας, εποικοδομητικού διαλόγου και νέων συνεργειών.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν Διευθύνοντες Σύμβουλοι και υψηλά ιστάμενοι εκπρόσωποι 70 εταιρειών από 17 αραβικές χώρες, συνολικά άνω των 110 ατόμων. Ταυτόχρονα, το επίπεδο της ελληνικής συμμετοχής ήταν ισάξιο, καθώς περίπου 120 Έλληνες πλοιοκτήτες, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και ανώτερα στελέχη μοιράστηκαν αυτές τις διήμερες συζητήσεις και συναντήσεις με τους Άραβες ομολόγους τους. Και αποτέλεσε ευκαιρία για networking Β2Β συναντήσεις

Δέσμευση της Feel Safe Insurance είναι η συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση για θέματα που αφορούν τις niche αγορές που δραστηριοποιείται ως ασφαλιστικό πρακτορείο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Αραβό- Ελληνικού Επιμελητηρίου κύριο Rashad Mabger για την διοργάνωση του εξαιρετικού συνεδρίου και την κυρία Estelle Rami για τη μεταξύ μας συνεργασία.

Leave a Comment

Your email address will not be published.