Η ΣΤΕΛΛΑ ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ ΣΤΟ WOMEN IN DIGITAL FORUM

Η Στέλλα Ζουλινάκη συμμετείχε στο συνέδριο Women in Digital στις 7 Μαρτίου 2024.

To “4ο Women In Digital Forum”, το συνέδριο-«θεσμός» για τις Γυναίκες στο χώρο του Tech, του STEM και του Digital πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου του 2024 σε ένα διαφορετικό και εμπνευσμένο event συνδυάζοντας τον διάλογο για το παρόν και το μέλλον με μια λαμπερή γιορτή για όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από την Τεχνολογία, το “4ο Women In Digital Forum”, επιδίωξε να ενισχύσει τις φωνές, να μειώσει τις διαφορές και να διαμορφώσει το κατάλληλο πλαίσιο διαλόγου για τη θέση που αξίζει να έχουν οι γυναίκες στις επιχειρήσεις, τη δημόσια σφαίρα και την Κοινωνία.

Tο τέταρτο Women in Digital Forum, ανέδειξε κάθε άποψη και πρόταση για άρση των φραγμών σε μια προσπάθεια για μια  κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς, όπου κάθε γυναίκα θα μπορεί να ευδοκιμήσει και να έχει σημαντικό αντίκτυπο. Μέσα από κρίσιμες συζητήσεις, ενδιαφέροντα panel, εργαστήρια και ευκαιρίες δικτύωσης, στοχεύει στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού οικοσυστήματος που ωθεί τις γυναίκες προς τα εμπρός στην ψηφιακή τους σταδιοδρομία.

 Ο στόχος του συνεδρίου “Women In Digital Forum” ήταν

 να προωθήσει την ενδυνάμωση, τη σύνδεση και την ανάπτυξη των γυναικών στον ψηφιακό κόσμο.

 να διερευνά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον ψηφιακό τομέα, προωθεί την εκπαίδευση και την εξοικείωση με τεχνολογικές καινοτομίες, και ενισχύει τον ρόλο των γυναικών ως πρωταγωνιστριών στην ψηφιακή μετάβαση.

να προωθεί τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και τη δημιουργία δικτύων μεταξύ των γυναικών που ενδιαφέρονται να επιτύχουν στον ψηφιακό τομέα.

Συνολικά, ο στόχος είναι να ενισχυθεί η παρουσία και η συμμετοχή των γυναικών στον ψηφιακό κόσμο, δημιουργώντας ένα χώρο όπου η επίδοσή τους και η συνεισφορά τους αναγνωρίζονται και εκτιμώνται.

4o Women In Digital 2024: Decoding the Future, Inspiring Change

Leave a Comment

Your email address will not be published.