ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ – FEEL SAFE INSURANCE

Ως Feel Safe Insurance βασικό μας όραμα είναι η δημιουργία συνθηκών ψυχικής, συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας .

Στόχος μας είναι η ολιστική αντιμετώπιση της έννοιας της ασφάλειας με εξατομικευμένη προσέγγιση, έρευνα, εξυπηρέτηση και after sales service.

Για εμάς η πιο σημαντική στιγμή δεν είναι η μέρα που γίνεστε πελάτες μας, αλλά η μέρα της αποζημίωσης , η έμπρακτη διαπίστωση των όσων έχουμε συζητήσει.

Είστε πολύτιμοι για εμάς και υπολογίζουμε την γνώμη σας. Θέλουμε και επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι.  Η γνώμη σας μετράει και παρακαλούμε θερμά να αφιερώσετε λίγα λεπτά για τη συμμετοχή σας στην παρακάτω έρευνα ικανοποίησης από την αποζημίωση που είχατε από ασφαλιστικό προϊόν που διατηρείτε μαζί μας.

Σημαντική επισήμανση!

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λειτουργούμε ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο ικανοποίησης σας από τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το γραφείο μας και όχι από την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ως πελάτες μας να συμμετέχετε στην έρευνα ικανοποίησης παρακαλώ για την αποστολή email ενδιαφέροντος για την παραλαβή σχετικού link.

Αποστολή emails στο claims@feelsafe-insurance.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι.–

Leave a Comment

Your email address will not be published.