Ενημερωθείτε για τις δύο νέες υπηρεσίες της Feel Safe Insurance Agents

Στο πλαίσιο της σημερινής εορτής 11 Νοεμβρίου ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, που έχει θεσμοθετεί να γιορτάζεται πανελλαδικά, η Feel Safe Insurance και η Στέλλα Ζουλινάκη, σας ενημερώνουν για δύο νέες υπηρεσίες του γραφείου μας.

Για εμάς στη Feel Safe Insurance είστε πολύτιμοι.

Είναι πολύ σημαντικό να ανταποδίδουμε μέσω των ποιοτικών υπηρεσιών την ψήφο εμπιστοσύνης ως επαγγελματίες σύμβουλοι-διαμεσολαβητές.

Για αυτό το λόγο σχεδιάσαμε την υπηρεσία-καμπάνια Feel Healthy και τη Feel Value.Αυτές οι δύο υπηρεσίες σκοπό έχουν την διαπροσωπική σχέση και επικοινωνία, καθώς οι πελατειακές σχέσεις αλλά και ανάγκες έχουν αλλάξει πλέον μορφή.

Η Feel Healthy καμπάνια έχει ως στόχο της, εκτός από την ανάγκη μας να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στις μακροχρόνιες σχέσεις μας με τους πελάτες μας, να προκαλέσει το αίσθημα της ασφάλειας και της υγείας. Αυτό το καινοτόμο project θα περιλαμβάνει συμβουλές, άρθρα, ενημερώσεις για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής και προνόμια για την εξασφάλιση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας.

Η Feel Safe Insurance Agents έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, για αυτό και δίνει προτεραιότητα στην ανθρώπινη ύπαρξη χωρίς να κάνει την πώληση ενός προϊόντος μοναδικό στόχο. Με αυτό σαν βάση και σεβασμό προς τις ανθρώπινες ανάγκες ,δημιουργήθηκε η καμπάνια της Feel Value με δέσμευση προς τον πελάτη την σταδιακή απόκτηση ασφαλιστικής συνείδησης αλλά και την επιτακτική ανάγκη της ασφαλιστικής αφύπνισης. Θα προσφέρει άρθρα και δημοσιεύσεις του ασφαλιστικού κλάδου, έρευνες, τάσεις, καινοτόμα προϊόντα, τα δικά σας testimonials και tips για εξασφάλιση της περιουσίας και της επιχείρησης.

Σας παροτρύνουμε να αγκαλιάσετε αυτά τα projects, καθώς θεωρούμε, ότι μετά από όλη την οικονομική και κοινωνική αναστάτωση των τελευταίων χρόνων, τις νέες συνθήκες που δημιούργησε ο covid-19 αλλά και τις γενικότερες εξάρσεις βίας, μας αξίζει να είμαστε σωστά ενημερωμένοι για να θέσουμε νέα και γερά θεμέλια ζωής και συνεργασίας.

Join us on socials:
https://www.facebook.com/www.feelsafeins.gr/
https://www.instagram.com/feelsafeins/
https://www.youtube.com/channel/UCw6z-hMw5hP0CrB0iH0Y-Rw

Leave a Comment

Your email address will not be published.