ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ FEEL SAFE INSURANCE

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κάθε εταιρίας εξαρτάται, ολοένα και περισσότερο, από τους ανθρώπους που εργάζονται και δημιουργούν σε αυτή.

Στην FEEL SAFE INSURANCE AGENTS επενδύουμε στην τεχνογνωσία και εξειδίκευση των ανθρώπων. Μέσα από συνεχόμενη εκπαίδευση τους σε σεμινάρια ασφαλιστικών προϊόντων, πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών κ.α.
Το δυναμικό μας επαναπιστοποιεί κάθε χρόνο τις γνώσεις του βάσει και των απαιτήσεών της Τράπεζάς της Ελλάδος.

Πιλικίδη Μυρτώ

Απόφοιτη Πάντειου Πανεπιστημίου- Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Πτυχιούχος επιπέδου C2 της Αγγλικής γλώσσας και DELF B2  της Γαλλικής γλώσσας. Παρακολούθησε μαθήματα Ισπανικής και Ρωσικής γλώσσας και έχει πιστοποιηθεί με πτυχίο ECDL. Κάτοχος Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα από το 2019. Ως μέλος της ομάδας Feel Safe Insurance ειδικεύτηκε στην εξυπηρέτηση πελατολογίου,  στον κλάδο ζωής- υγείας και διαχείρισης αποζημιώσεων και έχει αναλάβει την εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών. Ασχολείται με μαθήματα αυτοάμυνας και ζωγραφική.

Κοκώνη Δέσποινα

Απόφοιτη Πανεπιστημίου Αιγαίου του τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών το 2023.Έχει εξειδικευτεί  στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω της πρακτικής της στην Εθνική Τράπεζα. Κάτοχος πτυχίου C1 αγγλικής γλώσσας και βασικών γνώσεων κατανόησης Ισπανικής και Κινέζικης γλώσσας. Διαθέτει γνώσεις υπολογιστών και βασικές γνώσεις ανάλυσης δεδομένων. Έχει παρακολουθήσει το Πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών Womentors του Ιδρύματος Λαμπράκη υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας. Στη FeelSafeInsurance είναι μέλος της ομάδας του BackOffice. Έχει αναλάβει την εξυπηρέτηση πελατών για τον κλάδο του αυτοκίνητου και περιουσίας.

Leave a Comment

Your email address will not be published.