Έρευνα: Έντονα δυσαρεστημένοι με βασικούς τομείς της ζωής οι Έλληνες- Στρέφονται στον χώρο Αυτοβελτίωσης της Ψυχικής Υγείας

Έντονη δυσαρέσκεια με τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία / καριέρα δηλώνουν οι Έλληνες στην πρόσφατη Πανελλαδική Έρευνα της Focus Bari, η οποία μεταξύ άλλων έδειξε:

  • Οι δύο τομείς από τους οποίους οι Έλληνες δηλώνουν ικανοποιημένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι, τονίζοντας την σημαντικότητα των ανθρώπινων σχέσεων.
  • Ως στόχους βελτίωσης για το μέλλον, το «τοπ 3» για τους Έλληνες είναι η υγεία / σωματική κατάσταση, η εργασία / καριέρα και τα οικονομικά, κάτι που χαρακτηρίζει σχεδόν εξ’ ίσου όλες τις δημογραφικές ομάδες.
  • Εντυπωσιακά, 2 στους 5 Έλληνες έχουν στραφεί σε τουλάχιστον μία μέθοδο αυτοβελτίωσης / ψυχικής υγείας τους τελευταίους 12 μήνες, και 1 στους 2 σκοπεύουν να το κάνουν μέσα στον επόμενο χρόνο, με τις γυναίκες και τους νέους να είναι σαφώς πιο ανοικτοί / ενεργοί.
  • Βιβλία αυτοβελτίωσης, βίντεο από ειδικούς του χώρου και προσωπικές συνεδρίες θεραπείας είναι οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι που ακολουθούν οι Έλληνες για την προσωπική τους ανάπτυξη, ενώ …
  • Από εκείνους που δηλώνουν πως καθημερινά / συστηματικά «δουλεύουν με τον εαυτό τους», οι 3 στους 4 διαπιστώνουν θεαματικά αποτελέσματα!

Δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας εδώ

See the whole survey presentation here

ΠΗΓΗ https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/ereyna-entona-dysarestimenoi-me-vasikoys-tomeis-tis-zois-oi-ellines-strefontai-ston-choro-aytoveltiosis-tis-psychikis-ygeias/

Leave a Comment

Your email address will not be published.