Η Feel Safe Insurance στήριξε τη δράση του Let’s Do It Greece και έδωσε δυναμικό παρόν στον καθαρισμό του Άλσους Δαφνίου.

Η Feel Safe Insurance στήριξε τη δράση του Let’s Do It Greece και έδωσε δυναμικό παρόν στον καθαρισμό του Άλσους Δαφνίου.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, η εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2024 μας κάλεσε να βάλουμε γάντια, να πάρουμε σακούλες και να βγούμε στα δάση για έναν κοινό σκοπό: τον καθαρισμό και την προστασία τους. Με πάνω από 600 φορείς, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η πρόκληση ήταν μεγάλη αλλά και η διάθεση για δράση ακόμη μεγαλύτερη.

Αυτή ήταν μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση. Το Let’s do it Greece είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Το δυναμικό της Feel Safe Insurance, πελάτες καθώς και στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών συμμετείχαν στη δράση, στηρίζοντας εθελοντικούς φορείς όπως την Mentoria αλλά και αξιοποιώντας την αγάπη για την φύση και τις γνώσεις της πεζοπορικής ομάδας Silvano Adventures.

Το αποτέλεσμα; Εκτός από δεκάδες σκουπίδια που συγκεντρώθηκαν σε μία ώρα μια όμορφη αλληλεπίδραση όλων των μελών αυτής της δράσης αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τη φύση, τα δάση και τα ζώα, πουλιά και ερπετά.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν, ανανεώνουμε το ραντεβού σας και για του χρόνου.