ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις συνταξιοδοτικών και επενδυτικών προγραμμάτων που μπορούν να σας παρέχουν την αναγκαία εξασφάλιση που χρειάζεστε είτε για να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές των παιδιών σας είτε για να λάβετε συμπληρωματική σύνταξη όταν θα αποχωρήσετε από την εργασία σας. Επειδή τα προγράμματα αυτά είναι ιδιαίτερα σύνθετα απαραίτητη προϋπόθεση για να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας είναι να έχετε στο πλάι σας τον προσωπικό σας σύμβουλο, που θα μελετήσει όλες τις πληροφορίες και θα σας κατευθύνει στις επιλογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.

 

Ολοκληρωμένες και δομημένες λύσεις ιδιωτικής σύνταξης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά εισοδήματα υπάρχουν. Είναι ωστόσο αναγκαίο επειδή πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα να έχουμε τη σωστή καθοδήγηση που χρειάζεται προκειμένου να περιορίσουμε το ενδεχόμενο ρίσκο και να επιλέξουμε το πρόγραμμα που μας ταιριάζει και που θα μας καλύψει όταν έρθει η ώρα.

Ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορεί να σας δώσει τη σιγουριά που ζητάτε λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του ασφαλισμένου, τη διάρκεια του συμβολαίου και τις συμπληρωματικές καλύψεις, όπως λόγου χάρη η απαλλαγή από την πληρωμή ασφαλίστρων σε περίπτωση ανικανότητας.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  1. Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων σε ποια χρονική στιγμή και τι ποσό σύνταξης θα λάβετε 
  2. Σε περίπτωση απώλειας ζωής θα μπορέσετε να αφήσετε ένα σημαντικό ποσό στην οικογένειά σας 
  3. Υπάρχει η δυνατότητα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής για να μην επηρεάζεται η επένδυσή σας από τον πληθωρισμό 
  4. Εσείς επιλέγετε σε ποια ηλικία θα λήξει το πρόγραμμά σας και θα λάβετε το ποσό της αποζημίωσης 
  5. Εσείς αποφασίζετε πώς και σε τι συχνότητα θα καταβάλετε τα ασφάλιστρα. Μπορείτε να καταβάλετε τα ασφάλιστρά σας κάθε μήνα ή να τα καταβάλετε σε εξαμηνιαία ή ετήσια βάση 
  6. Η αποζημίωση μπορεί να έχει τη μορφή εφάπαξ ποσού ή ακόμα και να καταβάλλεται μηνιαίως ανάλογα με τις ανάγκες του ασφαλισμένου 
  7. Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν ιδιαίτερα προσιτά προγράμματα που μπορεί να ξεκινούν και από 40-50 ευρώ το μήνα 
  8. Τα περισσότερα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα και έκτακτων καταβολών 
  9. Για τους επενδυτές που θέλουν να ελέγχουν πού επενδύονται τα χρήματά τους υπάρχουν προγράμματα που παρέχουν πλήρη έλεγχο στο συμβαλλόμενο

Η δική μας επιδίωξη είναι να σταθούμε αρωγοί στη δική σας διασφάλιση παρέχοντάς σας πρόσβαση σε ολοκληρωμένες λύσεις και διεθνείς επενδυτικές αγορές.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Αυτό που πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε είναι ότι θα έχετε καλύτερες απολαβές όσο νωρίτερα αρχίσετε να αποταμιεύετε – για αυτό καλό είναι να ξεκινήσετε όσο γίνεται σε νεαρή ηλικία. Καλό είναι επίσης να γνωρίζετε πως οι επενδύσεις και οι αποταμιεύσεις σας είναι διασφαλισμένες καθώς οι εταιρείες εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος και από τις αρχές του 2016 λειτουργούν με βάση το ρυθμιστικό πλαίσιο του Solvency II.

 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]