ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΟΜΑΔΙΚΑ

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν αρκετά προγράμματα –είτε ατομικά είτε ομαδικά– που παρέχουν καλύψεις για την ασφάλιση δανείων. Κάθε δανειολήπτης μπορεί σήμερα να εξασφαλίσει την οικογένειά του σε περίπτωση που κάποιο απρόοπτο θα του συμβεί.

 

Τι εννοούμε ακριβώς: Εάν λόγω ασθένειας ή λόγω ατυχήματος δεν είναι πλέον εφικτό να αποπληρώσετε το δάνειό σας, μπορείτε με την ασφάλιση του δανείου να καλύψετε τις υπόλοιπες δόσεις για να το αποπληρώσετε στην τράπεζα. Στην ουσία η ασφάλιση αφορά το λήπτη του δανείου και προστατεύει τα μέλη της οικογένειάς σας από οφειλές, κατασχέσεις και οικονομικά προβλήματα. 

Η ασφάλιση του δανείου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινάει με την ημερομηνία λήψης του δανείου, υπάρχει ωστόσο ένας περιορισμός όσον αφορά την ηλικία του συμβαλλόμενου, που για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να ξεπερνά τα 60 χρόνια. Στα περισσότερα συμβόλαια καλύπτονται ατυχήματα και ασθένειες που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια ζωής ή μόνιμης απώλειας ικανότητας για εργασία. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε το πρόγραμμα με νοσοκομειακές καλύψεις ή ασφάλιση απώλειας εισοδήματος. 

Η απόφαση της σύναψης ενός συμβολαίου ασφάλισης δανείου είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς αποτελεί στοιχειώδη προγραμματισμό για την οικογένειά σας κατά την έλευση συγκεκριμένων κινδύνων. Το κόστος του ασφαλίστρου είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με τις καλύψεις που παρέχει και εξαρτάται από το ύψος του δανείου, τους τόκους, το χρονικό διάστημα που απομένει για την αποπληρωμή του και την ηλικία του λήπτη. 

Μπορεί λόγου χάρη – αν και είναι αρκετοί οι παράγοντες που πρέπει να προσμετρηθούν – ένα δάνειο 100.000 ευρώ να κοστίζει από 25 ευρώ μηνιαίως στον ιδιοκτήτη του για να το ασφαλίσει. Υπάρχουν επίσης ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρουν και την πληρωμή τοκοχρεωλυτικών δόσεων σε περίπτωση ανεργίας, προσωρινής ανικανότητας για εργασία ή στην περίπτωση που αδυνατείτε να πληρώσετε για ένα διάστημα τις δόσεις σας λόγω της νοσηλείας σας. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αναγκαίο να προστατεύσετε τους ανθρώπους σας από κινδύνους που εάν και αποφευκτέοι είναι μέσα στη ζωή μας. Το γραφείο μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας για να υπολογίσουμε όλα τα δεδομένα και να δούμε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τους ανθρώπους σας από κινδύνους που δεν θα καταστήσουν εφικτό να αποπληρώσετε τις δόσεις του δανείου σας. Τα εν λόγω προγράμματα αφορούν τόσο στεγαστικά όσο και καταναλωτικά δάνεια καθώς και πιστωτικές κάρτες. 

Μαζί θα δούμε ποιο πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα. Εμείς θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους σας και τη στιγμή της έλευσης του κινδύνου για να διεκπεραιώσουμε ό,τι απαιτείται και να διευκολύνουμε την οικογένειά σας να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει σχετικά με τις διαδικασίες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]