ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς, τους ρυθμούς που η ίδια η ζωή μας επιβάλλει. Αυτό που όλοι ευχόμαστε είναι να είμαστε υγιείς για να μπορούμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας αλλά η πραγματικότητα συχνά ανατρέπει τα σχέδιά μας και μας φέρνει αντιμέτωπους με «σκοπέλους» που πρέπει να ξεπεράσουμε, όπως τα προβλήματα που μπορεί να απορρέουν από ένα ατύχημα.

 

Ένα ατύχημα είναι δυνατό να συμβεί οπουδήποτε, από το σπίτι μας μέχρι την εργασία μας, το δρόμο, τη θάλασσα κ.λπ. Οι επιπτώσεις του μπορεί να είναι περιορισμένες και να μην επηρεαστεί η ποιότητα ζωής και η οικονομική μας κατάσταση, μπορεί όμως να είναι και τόσο εκτεταμένες που θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες για εμάς και την οικογένειά μας.

Φανταστείτε πόσο διαφορετικό αντίκτυπο έχει ένα στραβοπάτημα στο δρόμο με ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σας χτυπήσει ενώ περνάτε το δρόμο. Και αναρωτηθείτε, πόσο εύκολο είναι σήμερα για το μέσο Έλληνα να ανταποκριθεί σε ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που προκύπτουν από ένα τέτοιο γεγονός αλλά και την εκ των πραγμάτων απώλεια της εργασίας του ή αποχώρησής του για ένα διάστημα.

Εν προκειμένω η ασφάλιση ατυχήματος είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για να είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και στα δύσκολα δεν θα έχουμε τουλάχιστον να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη οικονομικών πόρων για θεραπείες και νοσηλείες και δεν θα υποστούμε οικονομική καταστροφή από το εν λόγω γεγονός.

Τα προγράμματα ασφάλισης ατυχήματος έχουν ετήσια διάρκεια, ανανεώνονται δηλαδή ετησίως και έχουν ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα που μπορεί να ξεκινούν ετησίως από τα 30 ευρώ, ανάλογα με τις καλύψεις και τις αποζημιώσεις που θα επιλέξετε. Αποζημιώνουν πολύ γρήγορα χωρίς να εμπλέκεστε σε χρονοβόρες διαδικασίες και καλύπτουν:

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  1. Απώλεια ζωής εξαιτίας ατυχήματος: Στην περίπτωση αυτή καταβάλλεται αποζημίωση με βάση το πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος 
  2. Μόνιμη ολική ανικανότητα για εργασία: Στην περίπτωση αυτή καταβάλλεται αποζημίωση με βάση το πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος 
  3. Έξοδα νοσηλείας: Δωμάτιο και διατροφή σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια 
  4. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη: Αμοιβές γιατρών, αποκλειστικών νοσοκόμων, φάρμακα, μικροβιολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις κ.λπ. 
  5. Μεταφορά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο 
  6. Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη: Σε περίπτωση που δεν απαιτείται η νοσηλεία σε νοσοκομείο καλύπτονται οι επισκέψεις σε γιατρούς, ακτινολογικές, αιματολογικές και μαγνητικές εξετάσεις και έξοδα φυσιοθεραπείας

Νιώστε ότι έχετε την απαραίτητη ασφάλεια και οικονομική επάρκεια για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ένα ατύχημα. Υπάρχουν τυποποιημένα αλλά και προγράμματα που «χτίζονται» από την αρχή και μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ανάλυση των αναγκών σας και να σας βοηθήσουμε να προβείτε στην ορθότερη επιλογή. Θα είμαστε εδώ και τη δύσκολη στιγμή, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, να προσφέρουμε βοήθεια όταν την χρειάζεστε για να διευκολύνουμε για εσάς τις καταστάσεις και τις διαδικασίες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]