Construction Insurance Expert

Construction Insurance Expert & Hotel Insurance Expert.

Η FEEL SAFE INSURANCE AGENTS ΑΠΟ το 2014 έχει αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα ασφάλισης επαγγελματικών κινδύνων, τεχνικών έργων και κατά παντός κινδύνου εργολάβου.
Στο portofolio των πελάτων μας συγκαταλέγονται μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες και πολυεθνικοί όμιλοι. Ενώ έχουμε ασφαλίσει μεγάλα έργα στην Ελληνική επικράτεια. (υπάρχει διαθέσιμη παρουσίαση και σχετικές συστάσεις). Συνεργαζόμαστε με όλες τις Ασφαλιστικές εταιρίες και αν απαιτηθεί για τις ανάγκες κάποιου έργου μπορούμε να παρέχουμε λύσεις και από την διεθνή αγορά(Lloyds , KLPP).
Επειδή οι κίνδυνοι από τυχαία γεγονότα, ανθρώπινο λάθος ή ανωτέρα βία δεν μπορούν να εκλείψουν …Η ασφάλιση αποτελεί αναγκαία επιλογή!
Είτε κατά την κατασκευή είτε κατά τη λειτουργία ενός Έργου, η ασφάλιση έρχεται να παίξει σημαντικό ρόλο καθώς διασφαλίζει την απρόσκοπτη υλοποίηση (φάση κατασκευής) αλλά και την αδιάλειπτη συνέχεια (φάση λειτουργίας), αποτελώντας έναν από τους εγγυητές της εύρυθμης εξέλιξης σε περίπτωση απρόβλεπτου και ατυχηματικού καταστρεπτικού συμβάντος που μπορεί να προκαλέσει υλική ζημία.
Στη πολυετή πορεία μας έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία αποζημιώσεις από ατυχήματα και ακραία καιρικά φαινόμενα σε έργα τα οποία βρίσκονταν υπό εξέλιξη .
Ενδεικτικές καλύψεις που προσφέρει η ασφάλιση τεχνικών έργων:
 • Απρόοπτες ζημιές από κεραυνό, έκρηξη, πλημμύρα, καταιγίδα, χιόνι, βροχή, χαλάζι, σεισμό, παγετό, κατολίσθηση, πτώση βράχων.
 • Αστική ευθύνη εργοδότη προς τους ΙΚΑ εργαζόμενους για σωματικές βλάβες ή θάνατο από εργατικό ατύχημα.
 • Ατυχήματα από εργασίες ανέγερσης οικοδομής, χρωματισμού, ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης.
 • Εξάπλωση πυρκαγιάς.
  Ζημιές σε αγωγούς ύδρευσης ή αποχέτευσης.
 • Ζημιές από φόρτωση και εκφόρτωση οχημάτων.
 • Ζημιές από την χρήση μηχανημάτων έργου (σκαπτικών, μηχανημάτων ρίψης μπετόν κλπ).
 • Ζημιές από εργασίες κατεδάφισης..
 • Ζημιές από αμέλεια ή κακόβουλες ενέργειες.
 • Έξοδα αποκομιδής ερειπίων.
 • Ζημιές από τη χρήση μη αυτοκινούμενων μηχανημάτων έργου, σκαλωσιών & ανυψωτήρων/αναβατήρων.
Στην Ελλάδα όπου ο τουρισμός αποτελεί νευραλγικό τομέα για την οικονομία και οι τουριστικές μονάδες και τα τουριστικά καταλύματα εξυπηρετούν πολύ σημαντικό αριθμό επισκεπτών, η εξασφάλιση των υπηρεσιών φιλοξενίας από μια σειρά κινδύνων αποτελεί κομβικής σημασίας αναγκαιότητα για τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Στην FEEL SAFE INSURANCE AGENTS παρέχουμε προγράμματα ασφάλισης σχεδιασμένα, ώστε να εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη προστασία για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, συνδυάζοντας καλύψεις περιουσίας, αστικής & εργοδοτικής ευθύνης και απώλειας κερδών.
Στόχος μας είναι να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν το ξενοδοχείο σας, είτε πρόκειται για απρόβλεπτες ζημιές είτε για διεκδικήσεις που μπορούν να προκύψουν και θα είχαν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για τη βιωσιμότητα και τη φήμη της επιχείρησής σας.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ μόνο 2 στα 5 ξενοδοχεία στην Ελλάδα είναι ασφαλισμένα.

Στην FEEL SAFE INSURANCE AGENTS την τελευταία δεκαετία έχουμε μελετήσει τις ανάγκες της τουριστικής επιχείρησης και έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένο πλαίσιο κάλυψης για ασφάλιση ξενοδοχείων, ξενώνων και ενοικιαζόμενων δωματίων, προσαρμοζόμενο στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε μονάδας.
Είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε μαζί σας τον ιδανικό συνδυασμό καλύψεων περιουσίας και αστικής ευθύνης που ταιριάζει στο δικό σας πλάνο και που θα σας προστατέψει από πιθανούς κινδύνους, προσφέροντάς σας έτσι τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ανενόχλητοι την αναπτυξιακή σας στρατηγική.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]