ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ

Εκτός από την ασφάλιση ζωής, σπιτιού, αυτοκινήτου, αποταμιευτικών προγραμμάτων, εξίσου σημαντική είναι και η ασφάλιση δανείων. Πρόκειται για ασφαλιστικά προγράμματα ασφαλιστικών εταιριών που αποσκοπούν στην εξασφάλιση αποπληρωμής ενός δανείου σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος του δανειολήπτη.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

 Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι οι μηνιαίες δόσεις των  δανειοδοτούμενων θα αποπληρωθούν σε περίπτωση αδυναμίας τους. Το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει εκείνες τις δύσκολες και άτυχες στιγμές όπως:
  • σοβαρή ασθένεια
  • οριστική και μόνιμη αδυναμία να εξασκηθεί οποιαδήποτε εργασία
  • απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία,
    όπου ο ασφαλισμένος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.
Το σημαντικότερο όλων είναι πως με τη χρήση ασφάλισης δανείου, αν ο δανειοδοτούμενος δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις του, αυτές δεν μεταφέρονται στους κληρονόμους του ή στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και ταυτόχρονα αποκλείεται η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του από την τράπεζα.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]