ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η ασφαλιστική κάλυψη των επιχειρήσεων προστατεύει τις επιχειρήσεις από απώλειες που θα προκληθούν από απρόσμενα γεγονότα κατά τη συνήθη επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες.

 

Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο.

 

Η επιβίωση και η εξέλιξη μίας επιχείρησης είναι δύσκολο εγχείρημα στη σύγχρονη εποχή. Με τα εισοδήματα των καταναλωτών να μειώνονται συνεχώς και την τραπεζική χρηματοδότηση να είναι εξαιρετικά περιορισμένη, οι επιχειρήσεις δεν έχουν πλέον τη ρευστότητα να αντιμετωπίσουν προβλήματα που χρειάζονται άμεσα οικονομική διευθέτηση. Επειδή η μονάδα που έχει στήσει κάθε επαγγελματίας και ιδιοκτήτης είναι η πιο σημαντική του επένδυση, καλό θα ήταν να φροντίσει να την ασφαλίσει για να κοιμάται ήσυχος.

 

Ολοκληρωμένες λύσεις υφίστανται για όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης στην αγορά καθώς και τυποποιημένα προγράμματα αλλά και συμβόλαια που σχεδιάζονται αποκλειστικά για τον πελάτη. Στο γραφείο μας υπάρχει εξειδικευμένη ομάδα που θα αναλάβει να εκπονήσει μελέτη για την επιχείρησή σας, να σας αναλύσει το ρίσκο και τους κινδύνους που ελλοχεύουν και να συζητήσει μαζί σας για το πώς πρέπει να δομηθεί το συμβόλαιό σας. Οι ασφαλίσεις επιχειρήσεων καλύπτουν:
 1. Καταστήματα
 2. Βιοτεχνίες
 3. Εργοστάσια
Οι βασικότερες καλύψεις στα προγράμματα είναι:
 1. Φωτιά ή πυρκαγιά σε δάσος
 2. Βιοτεχνίες
 3. Φυσικές καταστροφές (Πλημμύρα/Θύελλα/Καταιγίδα/Χιόνι/Χαλάζι/Παγετός)
 4. Κεραυνός
 5. Έκρηξη
 6. Βραχυκύκλωμα
 7. Πτώση ή πρόσκρουση αεροσκάφους ή οχήματος
 8. Πολιτικές ταραχές και κακόβουλες ενέργειες
 9. Θραύση κρυστάλλων
 10. Προσωπικό Ατύχημα
 11. Καπνός
 12. Έξοδα που θα χρειαστούν μηχανικοί και αρχιτέκτονες για την αποκατάσταση της ζημιάς
Οι συμπληρωματικές καλύψεις είναι:
 1. Κάλυψη σεισμού
 2. Απώλειες εσόδων
 3. Διακοπή εργασιών
 4. Ζημίες και απώλειες από διάρρηξη
 5. Έξοδα άντλησης νερών
 6. Έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων \
 7. Προσωπική αστική ευθύνη
 8. Αποζημίωση για την παραμονή σε προσωρινή κατοικία, έξοδα-ζημιές μεταφοράςς
 9. Έξοδα προσωρινής στέγασης ή απώλεια ενοικίων
 10. Θραύση σωληνώσεων (ιδίες ζημιές) / έξοδα εντοπισμού της ζημιάς
 11. Κάλυψη τεχνικής βοήθειας
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού για να δείτε την προσφορά μας και τις επιλογές που έχετε για την κάλυψή σας. Επιδίωξή μας είναι να γίνουμε ο επιχειρηματικός σας σύμβουλος και σε συνεργασία να αναγνωρίσουμε τους κινδύνους και να σας βοηθήσουμε τόσο στην αντιμετώπιση όσο και στην αποτροπή τους. Το έργο μας δεν τελειώνει σε ένα συμβόλαιο, αντιθέτως αυτή είναι η χρονική στιγμή που ξεκινάει για εμάς η πραγματική μας συμβολή. Είμαστε οι άνθρωποι που θα πάρετε τηλέφωνο όταν μία ζημιά συμβεί στην επιχείρησή σας. Εμείς θα έρθουμε σε εσάς και θα σας βοηθήσουμε να διεκπεραιώσετε όλες τις διαδικασίες και να πάρετε την αποζημίωση που δικαιούστε.

Μια ασφαλής και υγιής οικονομική ανάπτυξη, βασίζεται σε επιχειρήσεις που έχουν εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα τους (Sustainability) από το απροσδόκητο! Ο Ορθός Ασφαλιστικός Σχεδιασμός εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό Destraction Recovery Plan (παλινόρθωση). Η δουλειά μας είναι λοιπόν, να δημιουργώ σωστές Προληπτικές Συμφωνίες Χρηματοδοτικής Στήριξης!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]