ΑΣΦΑΛΕΙΑ AYTOKINHTOY

Οι περισσότεροι οδηγοί δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στις καλύψεις που πληρώνουν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου τους. Συχνά αναζητούμε ένα φθηνό ασφάλιστρο, χωρίς να κοιτάμε τι καλύψεις δεν έχουμε πλέον και χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας από πού προέρχεται δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε την ασφαλιστική αγορά. 
 

Μπορεί τα συμβόλαια αυτοκινήτου να είναι η πιο διαδεδομένη μορφή ασφάλισης ωστόσο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για να μην αναγκαστούμε να επωμιστούμε μία ζημιά για την οποία νομίζαμε ότι είμαστε καλυμμένοι.

Τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου περιλαμβάνουν:

 1. Την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης
  Σύμφωνα με όσα ορίζονται από τη νομοθεσία ο ιδιοκτήτης κάθε οχήματος είναι υποχρεωμένος να έχει καλύψει µε ασφαλιστικό συμβόλαιο την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

  Ειδικότερα το συμβόλαιο πρέπει να περιλαμβάνει την έναντι τρίτων αστική ευθύνη εξαιτίας θανάτωσης ή σωματικής βλάβης ή ζημιών σε πράγματα, στην οποία περιλαμβάνεται και η χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη ή ηθική βλάβη καθώς και την αστική ευθύνη λόγω θανάτωσης ή σωματικών βλαβών έναντι των µελών της οικογένειας του ασφαλισμένου, οδηγού ή κάθε άλλου προσώπου του οποίου η αστική ευθύνη καλύπτεται.

  Η μόνη περίπτωση που δεν καλύπτεται η αστική ευθύνη προσώπων είναι στις περιπτώσεις που επελήφθησαν του αυτοκινήτου µε κλοπή ή βία και αυτών που προκάλεσαν το ατύχημα εκ προθέσεως. 

  Ταυτόχρονα δεν καλύπτονται και όσοι οικειοθελώς μπήκαν σε όχημα που έχει κλαπεί ή χρησιμοποιήθηκε σε εγκληματική πράξη. Επισημαίνεται ότι οι κάτοχοι των οχημάτων που δεν έχουν φροντίσει να τα ασφαλίσουν επιβαρύνονται με πρόστιμα και κυρώσεις. 

 2. Προαιρετικές καλύψεις
  Οδική βοήθεια:
  Εξασφαλίζετε ότι σε περίπτωση ρυμούλκησης ή επισκευής του οχήματός σας εξειδικευμένος συνεργάτης θα αναλάβει να το μεταφέρει
  Προσωπικό ατύχημα: Καλύπτεστε για το ατύχημα που θα συμβεί και θα συνδέεται με το όχημα
  Ασφάλιση Ζημιών από φωτιά
  Μερική ή ολική κλοπή: Η αποζημίωση γίνεται με βάση την πραγματική του αξία
  Μικτή ασφάλιση: Είναι η ασφάλιση ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου
  Ασφάλιση ζημιών από φυσικά φαινόμενα
  Ασφάλιση ζημιών από τρομοκρατικές ενέργειες
  Θραύση κρυστάλλων:
  Καλύπτονται ζημιές στα κρύσταλλα του οχήματος, τα τζάμια, τους καθρέφτες και σε ορισμένες περιπτώσεις και τις ηλιοροφές
  Νομική προστασία: Η κάλυψη σάς παρέχει νομική προστασία όταν χρειαστεί. Εξειδικευμένοι νομικοί αναλαμβάνουν τη δικαστική ή εξωδικαστική διευθέτηση για τις νόμιμες αξιώσεις σας, απαλλάσσοντάς σας από τα νομικά έξοδα
Η σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου παίζει καθοριστικό ρόλο την κρίσιμη ώρα. Είμαστε εδώ για να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και τι ασφάλιστρα μπορείτε να πληρώσετε. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν ως βασική φιλοσοφία τους την προστασία του ασφαλισμένου.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]