ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ενίοτε μια άτυχη στιγμή στην εργασία, στο σπίτι ή σε κάποια άλλη δραστηριότητά μας ενδέχεται να θίξει, άθελά μας, κάποιον άλλον. Οι ασφαλίσεις αστικής ευθύνης μας διασφαλίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης (π.χ. δικαστικά έξοδα) ή/και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου (δηλ. των αποζημιώσεων), οι οποίες οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του.

Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης

Απευθύνεται σε όλους εσάς τους επαγγελματίες που επιθυμείτε κάλυψη για σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσετε σε τρίτο και οφείλονται σε ατύχημα, που θα συμβεί κατά τη λειτουργία των ασφαλισμένων χώρων ή από τη δραστηριότητά τους.
Ειδικότερα, αφορά επιχειρήσεις εστίασης, αθλητικά κέντρα, εκπαιδευτήρια, κινηματογράφους, θέατρα, σταθμούς αυτοκινήτου, κατασκευαστές/ εργολάβους, διαχειριστές πολυκατοικιών, καθώς και ιδιοκτήτες κατοικίδιων, οικογενειάρχες, κ.α.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων

Απευθύνεται σε εσάς που διαθέτετε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, καθώς και κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Καλύπτει την ευθύνη σας για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σας, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές) που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον χώρο της επιχείρησής σας.

Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Σας εξασφαλίζει την αστική ευθύνη απέναντι σε τρίτους για πράξεις και παραλείψεις που άθελά σας διαπράξατε εσείς ή το προσωπικό σας κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων.

Σε περίπτωση που παραληφθεί το εμπόρευμα με ζημία που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και είναι καλυπτόμενη από το ασφαλιστήριο, ο παραλήπτης απαραίτητα πρέπει να σημειώσει παρατήρηση πάνω στη φορτωτική που θα προσυπογράφεται από τον οδηγό του οχήματος και τη μεταφορική εταιρεία.
Περιλαμβάνει ενδεικτικά τα εξής προγράμματα:
  • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών.
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιατρών.
  • Επαγγελματική
  • Αστική Ευθύνη Τεχνικών.
  • Επαγγελματική
  • Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών.
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Δικηγόρων.
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]