ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ LIFE COACH

Η Feel Safe Insurance Agents, ως υπέρμαχος της καινοτομίας και της εξειδίκευσης , σχεδιάζει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες επαγγελματιών συγκεκριμένων κλάδων.
Ως πιστοποιημένη Life & Business Coach/ Mentor από το EMCC Global European Mentoring Council, η Στέλλα Ζουλινάκη παντρεύει την τεχνογνωσία της ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με την αγάπη της για τον κλάδο του Life Coaching και προσφέρει στους Life Coaches/ Mentorees και συμβούλους προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης το προϊόν Αστική Ευθύνη Life Coach.

Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης προστατεύει τον επαγγελματία life coach, σε περίπτωση που θα κληθεί να καταβάλει αποζημίωση σε τρίτους, ως αποτέλεσμα αμέλειας ή παράλειψης κατά την εκτέλεση της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Επίσης, τον καλύπτει για τα δικαστικά έξοδα – απώλεια εγγράφων και για ενδεχόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης.

EMCC

ΕΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

[wpforms id="7"]