Ομαδικες Ασφαλισεις

Δίχτυ προστασίας για τους εργαζομένους αποτελούν οι ομαδικές ασφαλίσεις, αντισταθμίζοντας το κενό του δημοσίου στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τα ομαδικά ασφαλιστήρια είναι στην ουσία μία εξαιρετικά σημαντική επένδυση για εργαζομένους και επιχειρηματίες και αυτό γιατί δημιουργούν εκατέρωθεν οφέλη.

Από τη μία πλευρά οι επιχειρηματίες, που στην ουσία πληρώνουν το συμβόλαιο, χρησιμοποιούν την ομαδική ασφάλιση ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την προσέλκυση ικανού και αξιόπιστου ανθρώπινου δυναμικού. Με την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών ενδυναμώνουν τη σχέση τους με τους εργαζομένους και δημιουργούν περισσότερα κίνητρα αποδοτικότητας.

Από την άλλη πλευρά οι εργαζόμενοι που βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται και απογοητεύονται από τη δημόσια υγεία και περίθαλψη, αποκτούν πρόσβαση σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αναμφισβήτητα ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής και να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς για την υγεία και το μέλλον τους.

Ομαδικές λύσεις παρέχονται από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι συνεργάτες του γραφείου μας θα σας κλείσουν ραντεβού για να μελετήσουμε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και να σχεδιάσουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δικής σας εταιρείας και των εργαζομένων. Στα ομαδικά προγράμματα περιλαμβάνονται καλύψεις για:

  • – Την προστασία και ασφάλιση ζωής. Συνήθως καλύπτεται ο κίνδυνος ανικανότητας και ατυχημάτων αλλά και το εισόδημα του εργαζομένου σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας που θα τον καταστήσει προσωρινά ανίκανο να εργαστεί.
  • – Την κάλυψη νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του εργαζομένου και της οικογένειάς του. Πρόκειται για τη δυνατότητα διαγνωστικών, αιματολογικών, ακτινολογικών και μικροβιολογικών εξετάσεων καθώς και επισκέψεις σε γιατρούς και νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια.
  • – Συχνά στα προγράμματα που κάνουν οι εταιρείες μπορούν να προσθέσουν και καλύψεις συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, προνοώντας για τους εργαζομένους τους.

Το υπάρχον φορολογικό πλαίσιο, όπως ορίζεται από την υφιστάμενη νομοθεσία στις επιχειρήσεις για τις ομαδικές ασφαλίσεις ζωής υγείας και σύνταξης, ευνοεί μέσω απαλλαγών την παροχή αυτή.

Επίσης τα προγράμματα αυτά μπορούν να τα αξιοποιήσουν περαιτέρω οι ασφαλισμένοι. Προχωρώντας και στη σύναψη ενός ατομικού συμβολαίου, που σίγουρα λόγω του ομαδικού και των καλύψεων του θα είναι πολύ πιο οικονομικό, μπορούν να έχουν ολοκληρωμένες καλύψεις υγείας και σύνταξης. Στην ουσία τα ομαδικά συμβόλαια κουμπώνουν με ένα ατομικό, μειώνοντας κατά πολύ την τιμή των ασφαλίστρων λόγω των εκπτώσεων που έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Η διασφάλιση των εργαζομένων σας και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της πιστότητας προς την επιχείρησή σας είναι πολύ σημαντικές και είναι στο χέρι σας βάσει των επιλογών που θα κάνετε. Ο ρόλος ο δικός μας συνίσταται στο να αποτελέσουμε τον πιο χρήσιμο συνεργάτη σας στη σωστή επιλογή.

Φορμα Επικοινωνιας

Contact form submitted!
We will be in touch soon.

Συνεργατες

axa-logo
generali-logo
eurolife-logo
groupama-logo
metlife-logo
ethniki-logo