Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- 8 Μαρτίου .

07 March, 2017

Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν ! Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα. Η γυναίκα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου. Η γυναίκα της καριέρας, η νοικοκυρά ,η άνεργη. Η φίλη, η σύζυγος η ερωμένη.
«Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την γυναίκα ;» αναρωτιόμαστε και στις 8 Μαρτίου την τιμούμε με ξεχωριστό τρόπο.undefined

RADIO :ΝΤΑΜΕΣ ΣΠΑΘΙ -FEELSAFE INSURANCE STELLA ZOULINAKI

12 February, 2017

undefinedhttps://www.youtube.com/watch?v=ootGM7pgdlk&t=235s

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά η συμμετοχή μου στην εκπομπή Ντάμες σπαθί του Αθήνα 984 Radio Station.
Ευχαριστώ την κυρία Ελεωνόρα Ορφανίδου για το δυνατότητα που μου έδωσε να εκφράσω σημαντικά προβλήματα - προβληματισμούς που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και την συμπεριφορά των ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

 

 

Private Client Service DYNASTY VERSION by Feel Safe Insurance & Stella Zoulinaki

28 December, 2016

Μια καινοτόμο υπηρεσία, που αφορά την
πλήρη κα εχέμυθη (με ρήτρα) κάλυψη της περιουσίας!
Είναι η κίνηση που μεγιστοποιεί το επίπεδο προστασίας των κατοικιών κύριων και εξοχικών, για το περιεχόμενο, τις βελτιώσεις , τις προσθήκες και τις ιδιαιτέρες κατασκευές . Ασφαλίζει , τα Αυτοκίνητα που είναι «κάτι παραπάνω» από εργαλείο καθημερινών μετακινήσεων , τους πίνακες και τα έργα τέχνης , την επίπλωση , τον ρουχισμό, τα Υacht και τις συλλογές.
Γιατί η ομορφιά και η πολυτέλεια αξίζουν την κατάλληλη φροντίδα !
Μα πάνω απ΄ όλα νοιαζόμαστε για την ανθρώπινη ζωή που είναι ανεκτίμητης αξίας.
Οι λύσεις που προσφέρει το Private Client Service είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη με καλύψεις και υπηρεσίες πέρα από τις συνηθισμένες της αγοράς, όπου συνήθως, δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες αναγραφόμενες καλύψεις αλλά επεκτείνονται σε συμβόλαια κατά παντός κίνδυνου τυχαίας ή μη ζημιάς .Απευθύνεται κυρίως σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις που αποζητούν την φερεγγυότητα την ποιότητα και κυρίως την εχεμύθεια και την διακριτική διαχείριση. Η σχέση κόστους – παροχών είναι ικανοποιητική αναλογιζόμενοι πάντα τα κεφαλαία και τις καινοτόμες - μοναδικές παροχές του .
Ακόμα και για πελάτες που δεν έχουν υψηλά κεφαλαία ή πολύ ακριβά και πολυτελή αντικείμενα προς ασφάλιση αλλά αποζητούν μια ειδική υπηρεσία εμπιστευτικότητας λόγο κοινωνικού -επαγγελματικού status και αναγνωσιμότητας , η υπηρεσία δύναται να ενεργοποιηθεί !
Όραμα της Feel Safe Insurance και της κ. Στέλλας Ζουλινάκη , είναι η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας .Βασική αξία, να φάνει χρήσιμη, ώστε να νοιώθετε ασφαλείς, κάθε φορά που την επιλέγετε για την ασφάλιση σας !!!
www.feelsafe-insurance.gr