Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- 8 Μαρτίου .

07 March, 2017

Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν ! Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα. Η γυναίκα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου. Η γυναίκα της καριέρας, η νοικοκυρά ,η άνεργη. Η φίλη, η σύζυγος η ερωμένη.
«Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την γυναίκα ;» αναρωτιόμαστε και στις 8 Μαρτίου την τιμούμε με ξεχωριστό τρόπο.undefined

14-2-2017, "ΑΓΑΠΑΜΕ- ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ".

12 February, 2017

"Δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα. Μόνο μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη."
Μητέρα Τερέζα.
Επειδή πιστεύουμε στην αγάπη !
Εγκαινιάζουμε μια νέα καμπανια
Αγαπάμε –Ασφαλίζουμε
Η Feel Safe Insurance -Stella Zoulinaki θα προσφέρει ειδικά πακέτα για κάθε κλάδο !
Παράλληλα στηρίζοντας την Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη ,χαράζουμε μια πολιτική προσφοράς σε συνανθρώπους μας , που έχουν ανάγκες .
Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να φάνουμε χρήσιμοι δεν μένει να μας ρωτήσετε πως !undefined

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017! .Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε ανθρώπους- συνεργάτες που μας στηρίζουν , ιδέες που μας ξεχωρίζουν και υπηρεσίες που καινοτομούν! Οι συνεργασίες μας είναι ξεχωριστές και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ασφαλιστική αγορά. Μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες μας υποστηρίζουν και μας δίνουν τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας . Όλα αυτά είναι μια επιβράβευση μιας πορείας 20 χρονών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης . Μα πάνω από όλα είστε όλοι εσείς που μας προτιμάτε και μας εύχεστε τα καλύτερα με συμπάθεια και θετική ενέργεια… Υποκλινόμαστε και σας ευχαριστούμε!

12 February, 2017

undefined

«ΑΓΑΠΑΜΕ –ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ» .Η νέα μας καμπανια εστιάζεται σε ότι έχουμε πολύτιμο και αξίζει να προστατεύουμε. Και φυσικά ξεκινάμε με την ζωή μας … ανακοινώνοντας ένα πρωτοποριακό – καινοτόμο προϊόν που προστατεύει εμάς και την οικογένεια μας και εστιάζεται στην πρόληψη . Η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό! Η πρόληψη σημαίνει υγεία και σώζει ζωές!!! Περιλάμβανει: Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις . Απεριόριστες ιατρικές πράξεις σε ιδιωτικά ιατρεία ή πολυιατρεία. Κάλυψη εξόδων ιατρικών πράξεων λόγω ατυχήματος σε περίπτωση Επείγοντος περιστατικού. Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις. Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος.Οδοντιατρική κάλυψη(πράξεις-επεμβάσεις).Οφθαλμολογική κάλυψη.Φυσικοθεραπευτική κάλυψη. Κάλυψη ψυχολογικής υποστήριξης (ιατρείο). Διαιτολογική – διατροφολογική κάλυψη . Εναλλακτική –ολιστική ιατρική.Κάλυψη θεραπειών λόγου –ομιλίας-μάθησης . ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ:Κυρίως Ασφαλισμένος 110,00 ευρώ. Συζυγος 90,00.Εξαρτώμενο μέλος 60,00.

12 February, 2017

undefined

Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Αθέμιτη Πρακτική στην Ιδιωτική Ασφάλιση

12 February, 2017

undefinedhttp://www.insuranceforum.gr/opinion/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA/

Ευχαριστώ το insuranceforum.gr και τον κύριο Βασιλειάδη Αριστείδη για την φιλοξενία του !
Ένα άρθρο που έγραψα με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αλλά και την Αθέμιτη Πρακτική στην Ιδιωτική Ασφάλιση.

RADIO :ΝΤΑΜΕΣ ΣΠΑΘΙ -FEELSAFE INSURANCE STELLA ZOULINAKI

12 February, 2017

undefinedhttps://www.youtube.com/watch?v=ootGM7pgdlk&t=235s

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά η συμμετοχή μου στην εκπομπή Ντάμες σπαθί του Αθήνα 984 Radio Station.
Ευχαριστώ την κυρία Ελεωνόρα Ορφανίδου για το δυνατότητα που μου έδωσε να εκφράσω σημαντικά προβλήματα - προβληματισμούς που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και την συμπεριφορά των ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

 

 

Private Client Service DYNASTY VERSION by Feel Safe Insurance & Stella Zoulinaki

28 December, 2016

Μια καινοτόμο υπηρεσία, που αφορά την
πλήρη κα εχέμυθη (με ρήτρα) κάλυψη της περιουσίας!
Είναι η κίνηση που μεγιστοποιεί το επίπεδο προστασίας των κατοικιών κύριων και εξοχικών, για το περιεχόμενο, τις βελτιώσεις , τις προσθήκες και τις ιδιαιτέρες κατασκευές . Ασφαλίζει , τα Αυτοκίνητα που είναι «κάτι παραπάνω» από εργαλείο καθημερινών μετακινήσεων , τους πίνακες και τα έργα τέχνης , την επίπλωση , τον ρουχισμό, τα Υacht και τις συλλογές.
Γιατί η ομορφιά και η πολυτέλεια αξίζουν την κατάλληλη φροντίδα !
Μα πάνω απ΄ όλα νοιαζόμαστε για την ανθρώπινη ζωή που είναι ανεκτίμητης αξίας.
Οι λύσεις που προσφέρει το Private Client Service είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη με καλύψεις και υπηρεσίες πέρα από τις συνηθισμένες της αγοράς, όπου συνήθως, δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες αναγραφόμενες καλύψεις αλλά επεκτείνονται σε συμβόλαια κατά παντός κίνδυνου τυχαίας ή μη ζημιάς .Απευθύνεται κυρίως σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις που αποζητούν την φερεγγυότητα την ποιότητα και κυρίως την εχεμύθεια και την διακριτική διαχείριση. Η σχέση κόστους – παροχών είναι ικανοποιητική αναλογιζόμενοι πάντα τα κεφαλαία και τις καινοτόμες - μοναδικές παροχές του .
Ακόμα και για πελάτες που δεν έχουν υψηλά κεφαλαία ή πολύ ακριβά και πολυτελή αντικείμενα προς ασφάλιση αλλά αποζητούν μια ειδική υπηρεσία εμπιστευτικότητας λόγο κοινωνικού -επαγγελματικού status και αναγνωσιμότητας , η υπηρεσία δύναται να ενεργοποιηθεί !
Όραμα της Feel Safe Insurance και της κ. Στέλλας Ζουλινάκη , είναι η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας .Βασική αξία, να φάνει χρήσιμη, ώστε να νοιώθετε ασφαλείς, κάθε φορά που την επιλέγετε για την ασφάλιση σας !!!
www.feelsafe-insurance.gr

← Older posts