ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας χώρος και σε αυτόν πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Για αυτό και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τον θωρακίσουμε και να είμαστε σίγουροι πως ό,τι και αν συμβεί θα μπορούμε να τον ξαναφτιάξουμε.

 

Ένα φυσικό φαινόμενο –όπως ένας σεισμός, ένα ατύχημα ή μία φωτιά– μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημίες στο κτίριο ή ακόμα και να καταστρέψουν οικονομικά τον ιδιοκτήτη και να χάσει το σπίτι του. 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η στέγη αποτελεί θεμελιώδη ανάγκη του ανθρώπου και για πολλούς η ιδιόκτητη οικεία είναι όνειρο ζωής, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ασφάλισή της είναι μία ουσιώδης κίνηση αυτοπροστασίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σε πολλές χώρες με έντονη σεισμική δραστηριότητα υπάρχει η σκέψη να καταστεί από την πολιτεία υποχρεωτική η ασφάλιση έναντι του σεισμού. 

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας είναι πολύ οικονομικά καθώς ξεκινούν από 5 ευρώ το μήνα και παρέχουν εξαιρετικά σημαντικές καλύψεις στους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές κατοικιών. Όλες οι κατοικίες, ανεξαρτήτως μεγέθους, κύριες και εξοχικές ασφαλίζονται.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 1. Φωτιά ή πυρκαγιά σε δάσος 
 2. Φυσικές καταστροφές (Πλημμύρα/Θύελλα/Καταιγίδα/Χιόνι/Χαλάζι/Παγετός) 
 3. Κεραυνός 
 4. Έκρηξη 
 5. Βραχυκύκλωμα 
 6. Πτώση ή πρόσκρουση αεροσκάφους ή οχήματος 
 7. Πολιτικές ταραχές και κακόβουλες ενέργειες 
 8. Θραύση κρυστάλλων 
 9. Προσωπικό Ατύχημα 
 10. Καπνός 
 11. Έξοδα που θα χρειαστούν μηχανικοί και αρχιτέκτονες για την αποκατάσταση της ζημιάς

Οι συμπληρωματικές καλύψεις είναι:

 1. Κάλυψη σεισμού 
 2. Αξία αντικατάστασης 
 3. Ζημίες και απώλειες από διάρρηξη 
 4. Έξοδα άντλησης νερών 
 5. Έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων 
 6. Αστική ευθύνη από πυρκαγιά 
 7. Προσωπική αστική ευθύνη 
 8. Αποζημίωση για την παραμονή σε προσωρινή κατοικία, έξοδα-ζημιές μεταφοράς \
 9. Έξοδα προσωρινής στέγασης ή απώλεια ενοικίων 
 10. Θραύση σωληνώσεων (ιδίες ζημιές) / έξοδα εντοπισμού της ζημιάς 
 11. Κάλυψη τεχνικής βοήθειας

Νιώστε ότι έχετε την απαραίτητη ασφάλεια και οικονομική επάρκεια για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ένα ατύχημα. Υπάρχουν τυποποιημένα αλλά και προγράμματα που «χτίζονται» από την αρχή και μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ανάλυση των αναγκών σας και να σας βοηθήσουμε να προβείτε στην ορθότερη επιλογή. Θα είμαστε εδώ και τη δύσκολη στιγμή, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, να προσφέρουμε βοήθεια όταν την χρειάζεστε για να διευκολύνουμε για εσάς τις καταστάσεις και τις διαδικασίες.

Στα σπίτια επίσης καλύπτονται και οι κοινόχρηστοι χώροι, ενώ παράγοντες που παίζουν ρόλο για την τιμολόγηση και το σωστό ασφάλιστρο είναι τα τετραγωνικά, η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι, το έτος που κτίστηκε –η παλαιότητά του δηλαδή– και ο τύπος κατοικίας, εάν είναι δηλαδή μονοκατοικία ή διαμέρισμα. Ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας εξηγήσει όλες τις αναγκαίες παραμέτρους και θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε σωστά. Δώστε μεγάλη σημασία στο συμβόλαιό σας, τους όρους, τις καλύψεις και τις απαλλαγές. Η αξία ενός σπιτιού είναι μεγάλη και πρέπει να καλύπτεται σωστά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Follow Us

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.